Ett fint parkettgolv ökar värdet på bostaden

Det finns många saker du kan göra för att behålla eller öka värdet på en lägenhet eller ett hus. Exempelvis kan du renovera badrum och kök, vilket alltid bidrar till att du får ett högre pris vid en eventuell försäljning. Något så enkelt som att ta hand om ditt parkettgolv kan också öka värdet.

Idag är det många gamla hus som har parkettgolv. Dock är dessa i behov av renovering och slipning. Speciellt i de olika stadsdelarna av vår huvudstad, kan det vara värde i att slipa sina parkettgolv.

Många företag satsar på golvslipning

I och med att intresset för att renovera parkettgolv ökat, är det många företag som erbjuder tjänster för det i populära stadsdelar runt vår huvudstad. Här erbjuds bland annat golvslipning Nacka. Vidare är även golvslipning Lidingö något som ökat de sista åren.

De flesta företag som erbjuder golvslipning ligger också relativt bra till i pris. Här kan du lätt slå ut priset på alla de år som ditt parkettgolv kommer att hålla, så ser du direkt att det inte alls är dyrt. Många gånger blir det mycket billigare än att lägga ett vanligt laminatgolv.

Golvslipning är billigt för privatpersoner

Oavsett om du behöver slipa och lackera ett parkettgolv eller annat slipbart trägolv, är det extra billigt som privatperson. Här kan alla som betalar skatt utnyttja sin rätt till ROT avdrag.

Det betyder i klartext att du kan få avdrag med 30% av alla arbetskostnader i samband med golvslipning Stockholm eller Golvläggning stockholm som bara två exempel. Här kan du även passa på att göra andra renovering på samma gång, då du har rätt till avdrag upp till 50 000 kronor.

Är det sedan så att det bor fler i huset, får alla gör avdrag med ett belopp av samma storlek.

Kategorier:

Lämna ett svar