Därför bör du investera i ett förstklassigt elektriskt arbetsfordon

Driver du ett bolag som ansvarar för parkskötsel och förvaltning av allmänna ytor? Eller är du kanske inköpsansvarig på ett sådant företag? Då finns det en sak du behöver tänka på. Det är betydligt bättre att investera i parkfordon och Elfordon av mycket hög kvalitet, även om de har ett högre inköpspris. Sannolikheten är nämligen mycket stor att sådana håller betydligt längre än ett billigare alternativ. Dessutom kommer resultatet att bli bättre. Detta kan i sin tur leda till att företagets rykte förbättras, och att ni därmed kan vinna fler upphandlingar.

Att tänka på vid inköp av parkfordon

Om ditt bolag ansvarar för parkskötsel behöver ni ett bra parkfordon som ni kan använda vid transport till och i parkerna. Frågan är då vad ni bör tänka på när ni ska köpa in ett nytt arbetsfordon av den här typen? Det behöver inte vara så svårt. Se till att välja ett robust fordon med tillräckligt hög packvikt. Detta är en nödvändighet för att personalen ska kunna utföra sitt arbete på ett bra och tidseffektivt sätt. Se också till att välja ett fordon på vilket det går att välja till tippbart flak. Naturligtvis bör ni överväga att lägga till denna funktion. Det kan tillföra stor nytta och öka effektiviteten i arbetet. Fundera också över kapacitet och hastighet. Det finns parkfordon som går i 30 km/h, men det finns också de som går snabbare. Vad behöver ni i ert bolag?

Välj ett elektriskt arbetsfordon med möjlighet till dragvikt

När ni ska köpa in ett nytt parkfordon kommer ni upptäcka att vissa har dragfunktion medan andra saknar detta. Ett elektriskt arbetsfordon med dragkapacitet kostar vanligtvis mer. Samtidigt kan det användas till fler ändamål vilket gör det mer flexibelt. Sätt er ned och fundera över hur ert behov ser ut. Skulle ett elektriskt arbetsfordon med hög dragkapacitet kunna vara en fördel i framtida upphandlingar? Om svaret är ja, är det definitivt en smart investering.

Kategorier:

Lämna ett svar